І знову новий гість у бакалаврів на занятті з державного регулювання економіки

8 квітня 2021 року

  

   Чергове заняття з дисципліни «Державне регулювання економіки» на тему: «Регіональна економічна політика» в ННІ неперервної освіти і туризму провів заступник голови Тернопільської обласної адміністрації з децентралізації (2016-2018 роки), депутат Тернопільської обласної ради, аспірант кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Олег Валов.
   Для бакалаврів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» така зустріч була дуже корисною. Адже, ознайомитися з державною політикою децентралізації та її реалізацією, почути про всі сильні та слабкі сторони передачі влади на місця безпосередньо від виконавця урядової програми дає змогу студентам осмислити, яка відповідальна робота чекає їх після закінчення вишу, які всесторонні знання необхідно мати, щоб зайняти провідні посади в органах місцевого самоврядування, територіальних громадах, тощо.
   Впродовж лекції червоною лінією проходив один меседж: лише, отримавши глибокі знання, примноживши їх на працелюбність, настирливість в досяганні поставлених цілей можна реалізувати себе як особистість.
   Лектор неодноразово наголошував, що грамотні молоді люди сьогодні як ніколи потрібні нашій державі.
   Багато питань та конкретних відповідей прозвучало як збоку студентів так і доповідача.
    Вже неодноразово ми переконувались в ефективності проведення гостьових лекцій.
   Я, як викладач, і на далі використовуватиму у своїй викладацькій діяльності практику залучення до проведення занять цікавих спеціалістів і фахівців, що дасть можливість підвищувати мотивацію студентів до навчання.
 
М. Кулаєць, 
професор кафедри публічного управління та
 менеджменту інноваційної діяльності
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook