Erasmus Student Network Kyiv та Національний Еразмус+ офіс в Україні об'єднуються для проведення серії масштабних заходів – «ЕРАЗМУС+ ДНІ ДЛЯ МОЛОДІ УКРАЇНИ: ZOOM EDITION», що відбудуться протягом всього квітня

7 квітня 2021 року

Erasmus Student Network Kyiv та Національний Еразмус+ офіс в Україні об'єднуються для проведення серії масштабних заходів – «ЕРАЗМУС+ ДНІ ДЛЯ МОЛОДІ УКРАЇНИ: ZOOM EDITION», що відбудуться протягом всього квітня.

Заходи будуть проводитись відповідно до регіонального розподілення на онлайн платформі Zoom (до 500 учасників).

ESN Kyiv та НЕО в Україні запрошують Вас долучитись до заходу 12.04, який триватиме з 15:00 по 18:00 та виступити співорганізаторами.

     Ми пропонуємо Вам виступити з презентацію про специфіку подачі документів, інформацію про партнерські університети і відповісти на можливі питання. Також ми просимо Вас підтримати промоцію заходу на сайтах та Facebook сторінках та розповсюдити інформацію серед студентів Ваших закладів, а також надати одного студента-учасника обміну Еразмус+ з презентацією про власний досвід участі у Програмі.

 

Приблизна адженда заходу:

   Будемо чекати на Ваше підтвердження участі у заході шляхом листа на цю пошту [email protected]. Якщо у Вас виникли якісь питання, ми будемо раді на них відповісти. В наступній комунікації після підтвердження ми надішлемо анонс, яким Ви зможете поділитись у соціальних мережах і запропонуємо варіант розсилки для учасників разом із формою реєстрації.

 

 

 

З повагою,

Команди Erasmus Student Network Kyiv та Національного Еразмус+ офісу в Україні

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook