Новий проректор приступив до виконання своїх обов’язків

1 квітня 2021 року
     Сьогодні ректор Станіслав Ніколаєнко представив колективу нового проректора з наукової та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка.

     Хоча слова «представив» і «новий» якось не дуже відповідають дійсності: останні двадцять шість років життя Вадима Миколайовича неперервно пов’язані з нашим університетом, де він пройшов шлях від студента до проректора. Крайні тринадцять з них очолював рибогосподарський, а згодом – факультет тваринництва та водних біоресурсів, колектив якого демонструє активну динаміку розвитку як у навчальному процесі, так і у зміцненні матеріально-технічної бази. Все це і відзначив ректор, який очікує такої ж продуктивності на новій відповідальній посаді.

  

  

     Ми на факультеті створили чудовий колектив, перебираючись у новий кабінет, не без гордості зазначив Вадим Кондратюк. Продовжуйте ж ті напрацювання, які вже маємо, і дбайте про нові, допомагаючи новому керівнику.

     На «деканському містку» його змінив уже колишній заступник – Руслан Кононенко, якого призначено виконуючим обов’язки декана факультету. А повноправним деканом стане, пожартував Станіслав Ніколаєнко, коли як рибник зарибить ставки у рідному селі Калюжинці. Але ж у кожному жарті є доля правди…

  

     Очільник університету, ставлячи перед колективом факультету нові, амбітніші завдання, звернув увагу на необхідність більше заробляти коштів, що підуть на створення нових лабораторій, поліпшення навчально-наукової бази. Тобто роботи додасться.

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook