Вебінар «Вступ до сталого розвитку, або чому не повинні конфліктувати економічна та екологічна науки»

24 березня 2021, 22:12

 

 

Після вивчення дисциплін «Страхування» та «Аграрні ризики та їх страхування» кожен студент НУБІП України усвідомлює необхідність використання різних інструментів управління ризиками. Звичайно, значна увага приділяється страхуванню – як відносинам щодо захисту майнових інтересів громадян та юридичних осіб у разі настання певних подій. У той же час у суспільстві все більшої актуальності також набувають питання щодо встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства і захистом інтересів майбутніх поколінь, включаючи їх потребу в безпечному і здоровому довкіллі.

     Впровадження інструментів соціальної відповідальності учасниками страхового ринку є нині дуже актуальним у всьому світі, поступово набуває популярності і в Україні, виступаючи важливим чинником підвищення їх конкурентоспроможності.

     23 березня за сприяння доцента кафедри банківської справи та страхування Віктора Тринчука студенти економічного факультету Яніна Базелюк, Аліна Бовкун, Юлія Гайдамака, Тетяна Криса, Аліна Мосур, Вікторія Науменко, Дмитро Оліфер, Максим Приймак, Ярослав Посвященний, Олександр Романенко, Олексій Цвик, Дмитро Шевчук та Іванна Яковишина взяли участь у вебінарі «Вступ до сталого розвитку, або чому не повинні конфліктувати економічна та екологічна науки». Модератором зустрічі виступила Олена Маслюківська – к.е.н., доцентка кафедри екології НаУКМА.

Щиро дякуємо пані Олені за можливість долучитись до цікавого заходу.

 

 

Доцент кафедри банківської справи та страхування

Ольга Файчук

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook