Першокурсниця факультету харчових технологій Ольга Трохименко: найкраща профорієнтація - це наші успіхи!

28 березня 2021 року
     Я, Трохименко Ольга, студентка першого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК хочу розповісти про свій перший результативний досвід в ролі профорієнтатора.

 

     Не зважаючи на те, що більшість часу ми навчаємося дистанційно, я встигла проникнутися позитивною атмосферою на нашому факультеті. Мені дуже подобається високий рівень викладання дисциплін, індивідуальний підхід та доброзичливе ставлення викладачів до кожного студента, різні культурно-розважальні та інтелектуальні заходи, що проходять на факультеті.

     З метою залучення до вступу абітурієнтів на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК наш куратор, Анастасія Іванюта залучила нас до профорієнтаційної роботи.
     Я, як староста групи, поставилася до цього завдання дуже відповідально, оскільки розумію, що маю подавати приклад своїм одногрупникам. Відразу почала розповідати своїм шкільним друзям в якому університеті, на якому факультеті я навчаюся, навела їм переваги навчання в НУБіП, умови проживання і т.д. Потім, запросила їх приєднатися в Zoomі до нашої кураторської години, яка була присвячена актуальності нашої майбутньої професії.

     Анастасія Олександрівна презентувала нам особливості нашої спеціальності, показувала цікаві презентації та відео.

     Також я надсилала школярам посилання на різні цікаві онлайн-заходи, що проходили на факультеті. А ще додала їх до факультетських груп в соціальних мережах Facebook та Instagram, щоб вони бачили як насичено та пізнавально проходить наше студентське життя. І, УРА!!! Я МАЮ РЕЗУЛЬТАТ!!!! Дві мої шкільні подруги, Глушко Альона та Пустовіт Ірина проявили зацікавленість і тепер самі відслідковують новини на наших сайтах, ознайомлюються з умовами вступу та головне – зареєструвалися на олімпіаду для вступу на наш факультет!!!

     Я дуже рада, що в мене вийшло, і буду ще більш задоволена, якщо мої подружки стануть студентами нашого факультету! Тож хочу побажати їм успіхів, а своїм одногрупникам – підтримати мої починання і приєднатися до активної профорієнтаційної роботи!!!

Ольга Трохименко,
студентка1 курсу,
факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook