Представлено кафедру і факультет майбутнім абітурієнтам

26 березня 2021 року

 

      Запровадження жорсткого локдауну та карантин не перешкода для профорієнтаційної роботи. Сучасні інформаційно-комунікаційні технології поєднують людей у будь-якій місцині та куточках світу. 26 березня 2021 року на базі кафедри комп’ютерних систем і мереж  факультету інформаційних технологій відбулась онлайн зустріч з випускниками 2 коледжів - Смілянський промислово-економічний коледж Черкаського державного технологічного університету та Київський коледж зв’язку.

     Тема зустрічі - Умови вступу на спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» (Освітня програма «Комп’ютерна інженерія») та 125 «Кібербезпека» (Освітня програма – «Кібербезпека»). 

      Представив факультет, кафедри та спеціальності завідувач кафедри професор Валерій Лахно, він курував онлайн бесідою та розпочав знайомство з основними перевагами спеціальності 125 – Кібербезпека.

    Потому слово взяв гарант програми підготовки студентів зі спеціальності 123 – Комп’ютерна інженерія доцент кафедри Борис Гусєв. Він ознайомив абітурієнтів з правилами прийому та дисциплінами які їх чекають під час навчання в університеті.

   Доцент кафедри Дмитро Касаткін презентував фото навчального корпусу №15 та навчальних лабораторій кафедри.

Слід зауважити що матеріально-технічне обладнання яке в них знаходиться сучасне та не гірше, а подекуди і краще ніж в інших провідних ЗВО м.Києва та України. Це підтвердив Нікіта Гамаюнов -  слухач магістратури спеціальності 123 – «Комп’ютерна інженерія», який також прийняв участь у зустрічі. Він також поділився своїми позитивними враженнями від навчання на факультеті – це й наукові гуртки: Науковий гурток "Інтернет речей" та Науковий гурток "Кібербезпека", й участь в олімпіадах і конференцях, тематичних хакатонах. Також він поділився цікавими розробками та проектами які він виконує зі своїми сокурсниками в розріки виконання дипломної кваліфікаційної роботи (за посиланням).

    Приєднався до зустрічі і студент 2 курсу спеціальності 125 – «Кібербезпека» Іван Івченко. Він представив свій позитивний погляд на навчання за обраною спеціальністю та розповів, що його вже запрошують працювати у кампанії за профілем освіти.

   Доцент кафедри Андрій Блозва розповів про функціонування на факультеті академії «CISCO», вивчаючи навчальні курси якої онлайн можна отримати промислові сертифікати, які стануть у нагоді при подальшому влаштуванні на роботу.  

      Він також представи роботу серверної частини університету та розповів про перспективи вивчення комп’ютерних мереж та кіберзахисту майбутніми студентами нашого факультету.

         На завершення зустрічі студенти і викладачі відповідали на запитання запрошених та  консультували як отримати додаткові бали при вступі.

 

Тетяна Осипова,

доцент кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook