Нові перемоги студентів Бережанського фахового коледжу в Малій академії наук України

25 березня 2021 року
     Вже стали приємною традицією вітання наших студентів із перемогою на другому (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. Протягом минулого тижня тривали захисти в усіх відділеннях, серед яких і відділення технічних та комп'ютерних наук, економіки. Приємно зазначити, що в кожному із них першість здобули наші студенти.

     Перше місце в одній із секцій технічних наук зайняв Дмитро Івасіків (група К-21М, спеціальність «Комп’ютерна інженерія»), який працював над темою: «Вимірювання швидкості крові за допомогою пульсоксиметрів».
     Андрій Кухарук (група К-21М, спеціальність «Комп’ютерна інженерія»), який досліджував перспективи застосування глибинного навчання та семантичного пошуку в програмах спрощення юридичних онлайн-послуг, здобув диплом першого ступеня в секції Internet-технології та WEB-дизайн.

    У свою чергу, Олександр Любовицький (група Е-21М, спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»), який працював над статистичним дослідженням чинників впливу на успішність краудфандингу, здобув диплом першого ступеня в секції мікро- та макроекономіки.

     Попереду Київ, тож окрім привітань, ми бажаємо нашим студентам наснаги та успіху!
     Дякуємо Віктору Дворському та Юрію Лучці – науковим керівникам студентів. Підготовка робіт такого плану вимагає чималих зусиль та, очевидно, допомоги інших, тому окрему подяку висловлюємо Наталії Демчук, учителю Бережанської ЗОШ №2, студентам Тернопільського технічного університету Богдану та Віталію Семеганам та Українського католицького університету – Ярославу Пастуху й Роксоляні Онишків.

Василь Лещук,
голова профспілкової організації студентів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook