Засідання навчально-методичної ради

29 березня 2021, 13:00
Онлайн

     Чергове засідання навчально-методичної ради університету відбудеться 29 березня 2021 р. в режимі онлайн о 13:00 годині.


Порядок денний

  1. Про попередні результати переходу на онлайн-навчання у зв’язку з введенням жорстких карантинних обмежень у м. Києві (доповідачі – Шевчук В.М., декани, директорі ННІ та їх заступники).
  2. Про внесення змін до «Правил прийому на навчання до НУБіП України (базовий заклад, м. Київ) в 2021 році» (доповідач – Ковалевський С.С.).
  3. Підготовка до проведення І туру Всеукраїнських олімпіад НУБіП України у 2021 році (доповідач – Ковалевський С.С.).
  4. Про нову редакцію «Порядку проведення конкурсу на заміщення посад НПП НУБіП України» (доповідач – Михайліченко М.В.).
  5. Про запровадження в НУБіП України з 2021-2022 н.р. документа "Індивідуальний навчальний план студента" замість "Залікової книжки" студента (доповідач – Шевчук В.М.).
  6. Про використання професійного стандарту на групу професій "Викладачі закладів вищої освіти" (доповідач – Кліх Л.В.).
  7. Про відкриття нової спеціальності 126 «Інформаційні системи» за рахунок перерозподілу ліцензійного обсягу інших спеціальностей галузі 12 – Інформаційні технології (обсягом 25 осіб) (доповідач – Глазунова О.Г.).
  8. Про підготовку ліцензійної справи фахової передвищої освіти зі спеціальності 125 – Кібербезпека (ліцензійний обсяг 50 осіб) в межах Відокремленого структурного підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України» «Рівненський фаховий коледж» (доповідач – Лопушняк В.І.)

  9. Про затвердження англомовної освітньої програми «Агроінженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти для залучення на навчання в НУБіП України іноземних студентів із 2021-2022 н.р. (доповідачі – Сівак І.М.., Шимко Л.С.)

  10. Про рекомендацію до друку навчальної літератури (доповідач – Касаткін Д.Ю.).
  11. Різне.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook