Х Міжнародна науково-практична онлайн-конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

22 квітня 2021, 10:00
Cisco Webex Meetings

DEAR COLLEAGUES!

WE RECOMMEND

scientists, graduate students and students

take part in the work

  

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

ЗАПРОШУЄМО 
вчених, аспірантів і студентів 
взяти участь у роботі

 

X Міжнародної науково-практичної онлайн конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»,

присв'яченій пам'яті завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, доктора технічних наук, професора Сухенка Юрія Григоровича,

яку проводить Національний університет біоресурсів і природокористування України 22-23 квітня 2021 р.

 

X International scientific and practical online conference of scientists, postgraduates and students "Scientific achievements in solving urgent problems of raw materials production and processing, standardization and food safety" dedicated to the memory of the Head of the Department of Processes and Equipment for Processing Products of the Agro-Industrial Complex, Doctor of Technical Sciences, Professor Yuriy Sukhenko, wich held by the National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine April 22-23, 2021

 

 

Для ухвалення рішення щодо включення Вас до учасників конференції та Вашої доповіді в програму конференції Вам необхідно надіслати на електронну адресу оргкомітету pioppapk@ukr.net такі дані:

To make a decision to include you to the conference participants and your report in the program of the conference, you must send it to the address of the organizing committee [email protected] by e-mail:

до 14 квітня 2021р.                    until April 14, 2021 

- application for participation in the conference;

- the text of the reports;


- заявку на участь у конференції;

ЗАЯВКА на участь у конференції  подається в електронному вигляді за посиланням

https://forms.gle/MdM5aHXgsxvtmrm37

- тези доповідей;

- копію документа про сплату оргвнеску

 

1.       Запрошення на конференцію 

  

 завантажити запрошення

 

 pobierz zaproszenie

 

скачать приглашение 

 

 

 download invitation 

 

2. Шаблон для друку тез на конференцію - DOT (112 kB) - завантажити

 

Also, anyone can publish an article in a scientific journal «Scientific journal «Animal Science and Food Technology» Registration requirements are posted on the website  http://journals.nubip.edu.ua/index.php/Tekhnologiya .

Також, бажаючі можуть опублікувати статтю в науковому журналі «Scientific journal «Animal Science and Food Technology» (Тваринництво та технології харчових продуктів»). Вимоги до оформлення розміщені на веб-сторінці http://journals.nubip.edu.ua/index.php/Tekhnologiya.

 

 

Форма участі - дистанційна

Підключитися до відеоконференції на платформі Cisco Webex Meetings ви зможете за посиланнями:

 

Пленарне засідання

22 квітня 2021 р. о 10.00

https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=m34b4a45922bc56cd4b0012aa868a0490

Номер: 121 682 0542  

Пароль: g56gNf4Gpsp

Секційні засідання

 

1 секція      Стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва:

https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=m78b40915e969a8f9fef8804a2417398b

Номер:  121 304 1293

Пароль: SSSP

 

2 секція Актуальні проблеми виробництва продукції тваринництва і рибництва

https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=m868458ca4401c3b8083472a8db6f6dee

Номер: 121 776 5472

Пароль: 5555

 

3 секція  Інноваційні технології переробки продовольчої сировини

https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=m6b7e96297e9e849e86fae0c27919814a

Номер: 121 290 1731

Пароль: FOOD

 

4 секція  Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК

https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=m34b4a45922bc56cd4b0012aa868a0490

Номер: 121 682 0542  

Пароль: g56gNf4Gpsp

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook