Покращення побутових умов в гуртожитку № 8

18 березня 2021 року
     Допоки студенти навчаються у змішаній формі, ремонтні бригади безупинно працюють над покращенням умов проживання в гуртожитках.

     На черзі гуртожиток № 8 студентського містечка НУБіП України, в якому проживають студенти трьох факультетів – агробіологічного, гуманітарно-педагогічного і конструювання та дизайну. За останній час в гуртожитку видні значні зміни в покращенні стану гуртожитку. Ректорат та керівництво гуртожитку цим піклуються, адже гуртожиток – це дім для кожного студента, де вони проводять більшість свого часу.

  

     В першу чергу, старі дерев’яні вікна замінили на нові металопластикові, які знижують показники шумоізоляції в кімнатах, поліпшують мікроклімат кімнат та покращують естетичний вигляд гуртожитку студентського містечка. Замінено 124 вікна із обробленням відкосів.
     Завершили ремонт коридорів на 4 і 5 поверсі, вирівняли і пошпаклювали стіни та стелю, пофарбували водоемульсійною фарбою. Відремонтували підлогове покриття на 4 поверсі, а саме: зробили циклювання та полакували паркет по всьому коридорі, на черзі такі ж роботи і на 5 поверсі. Зробили косметичний ремонт сходової клітини з 1 по 5 поверх з лівої сторони гуртожитку.

    Розпочали ремонт кімнат для поселення студентів нового набору. На даний час повністю готові 7 кімнат. У них замінено вікна та двері, відремонтована та пофарбована підлога, встановлено нові світильники а також кімнати облаштовані новими меблями.

  

     На цьому ремонтні роботи не зупиняються, продовжуємо готувати кімнати для першокурсників, розпочали ремонт сходової клітини по правій стороні та замінюємо раковини на кухнях з 2 по 5 поверх з лівої сторони гуртожитку.

     Працюємо над покращенням стану гуртожитку, умовами проживання, щоб нашим студентам було комфортно навчатись та проживати в стінах університету.

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook