Відбулася лекція доктора Михайла Яцкова з Лісової служби США про ліси Аляски

18 березня 2021 року
     Унікальну інформацію про ліси Аляски та цікаву дискусію отримали магістри та науковці ННІ лісового і садово-паркового господарства під час лекції доктора Михайла Яцкова (Mikhail Yatskov) про вплив порушень на запас і динаміку вуглецю в лісових екосистемах, яка відбулася 18 березня у режимі онлайн.

Лекцію проведено для магістрів англомовної програми спеціальності «205 – Лісове господарство», дебют якої відбувся у другому семестрі 2020-2021 навчального року. Реалізація такої магістерської програми забезпечить підготовку фахівців лісового господарства готових до опанування та запровадження провідних світових технологій у вітчизняне лісівництво у тісній співпраці з міжнародними організаціями та компаніями.

Кафедра таксації лісу та лісового менеджменту висловлює подяку доктору Михайлу Яцкову, представнику лісової наукової спільноти Тихоокеанської Північно-Західної наукової лабораторії Лісової Служби США та Університету штату Орегон (м. Корвалліс, Орегон), який зараз перебуває в складі лісоінвентаризаційної експедиції на Алясці.

Андрій Білоус,

завідувач кафедри таксації лісу та лісового менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook