Тріумфальна перемога гуманітарно-педагогічного факультету в змаганнях 64-ї спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу

17 березня 2021 року

16 березня 2021 року в спортивному комплексі НУБіП України відбулись змагання 64-ї спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу 3х3 серед чоловіків. В змаганнях прийняли участь 15 збірних команд факультетів і ННІ.

Наша команда у складі: Романа Гапенюка (старости групи ФКіС 20002), Туніка Вадима (ФКіС 20002), Олексія Залозецького (ФКіС 20001) зіграли шість ігор в один змагальний день. В кожній грі перемогу наші спортсмени отримували достроково (перемога зараховується за більшою кількістю забитих голів в основний час – 8 хв, або, достроково, якщо команда першою набрала 11 очок). В фінальній зустрічі, за перше місце, збірна гуманітарно-педагогічного факультету перемогла (теж достроково) команду економічного факультету з рахунком 11:3.

 

Наша збірна – переможці змагань 64-ї спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу серед чоловіків, а Роман Гапенюк (гравець збірної НУБіП України з волейболу) отримав нагороду, як найкращий гравець турніру.

  

Жіноча команда гуманітарно-педагогічного факультету з баскетболу у складі: Євгенії Кедич (ФКіС 20001), Анна Яременко (ФКіС 20002) та Вікторія Деревінська (МВ 20002) змагалась 2 березня і посіли четверте місце.

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо успішних виступів на змаганнях з міні-футболу, фінальна частина яких відбудеться наступного тижня.


Олена Отрошко,
Викладач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook