Фінансисти Мукачівського фахового коледжу обирають саме НУБіП

6 березня 2021 року
     Басараб Ангеліна та Бухман Владислав – студенти ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін – майбутні фінансисти і обирають саме НУБіП України!
  • Ангеліна, чому саме ця спеціальність?

     — Коли я вступила до Мукачівського фахового коледжу, мій вибір виправдав себе. В коледжі я переконалася, що професія фінансиста є однією з найкращих. Її переваги в тому, що з такою спеціальністю можна працювати в різних установах і організаціях, і це є добре оплачувана робота. Місцем професійної діяльності фінансиста можуть бути державні органи різних рівнів, банки, біржі, фінансові компанії, інвестиційні фонди, економічні та фінансові служби підприємств і організацій, страхові компанії, пенсійні фонди тощо.

  • Чим плануєш зайнятись після закінчення коледжу?

     — Цього року закінчую коледж і на цьому я не зупинюся. Хочу продовжити навчання, і саме в НУБіП України! Університет має високий рейтинг серед вишів України і є одним із найкращих ВНЗ. Заклад дотримується високих стандартів в освіті, застосовує провідні технології в здобутті знань та розвитку науки, має великий професорсько-викладацький склад, розвинута міжнародна співпраця. Отже, у ньому навчатися престижно й перспективно!

  

  • Владислав, які думки про обрану професію?

     — Навчаючись на 3 курсі, я усвідомив, що перебуваю на правильному шляху. Адже чим більше ознайомлювався з коледжем та відділенням, тим більше переконувався, що навчання мені подобається, а дисципліни захоплюють цікавими фактами. Варто сказати, що економічна наука швидко змінюється і викладачі завжди викладають тільки те, що актуальне на сьогодні. Відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін робить багато для вдосконалення студентів, мотивує до саморозвитку, до наукової діяльності, шукає й організовує нові можливості для студентів.

  • Про що мрієш?

     — Мрію стати студентом НУБіП, отримати диплом, знайти роботу за фахом з гідною заробітною платою.

Розмову вела завідувачка відділення
Наталія Павлишинець

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook