Абітурієнтки Катерина Рожок та Ольга Сидорчук: «Здійснення задумів та втілення мрій разом з юридичним факультетом НУБіП України»

3 березня 2021 року
     Учениці 11 класу іноземної філології Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради, – Рожок Катерина та Сидорчук Ольга, залюбки поділилися своїми планами на ближче майбутнє щодо продовження освіти у шанованому вищому закладу освіти.

     Сьогодення багате на різновид здобуття вищої освіти, та звісно, є свої переваги та недоліки. Кожен має свою візію закладів освіти, зокрема, наше бачення остаточно вбачає велику надію та переконання щодо підходу вибору вищого навчального закладу. Вже давно не секрет, що НУБіП України посідає почесне місце та звання реалізованого і успішного університету з багатофункціональними можливостями.
     Ось і маємо намір зайняти почесне звання студентів юридичного факультету НУБіП України. Дуже впевнені в виборі, так як відгуки про університет є досить стабільними та приємними.

  

     В нас є багато захоплень, ми активно приймаємо участь в усіх різносторонніх заходах, що проводяться в нашому ліцеї. Маємо бажання продовжувати та розвивати таку традицію ще більше, адже НУБіП України саме той заклад освіти, який дозволяє поєднувати навчання та всебічний розвиток студента. Ми почесно несемо звання кращих учениць ліцею та плануємо, і надалі, здобути звання кращих студентів юридичного факультету. Ми готові прикласти максимум зусиль, щоб здобути професійний рівень знань та гідно продовжувати професію юриста.
     Також, університет підкорив тим, що є можливість не тільки вивчати іноземну мову окремо, але й фахові дисципліни проводяться іноземною мовою, що є досить актуально на сьогодні.

     З великою надією йдемо на підкорення вершин НУБіП України та віримо, що цей заклад привнесе велике майбутнє для кожного потенційного абітурієнта.

Розмову вів асистент кафедри
теорії та історії держави і права
С.М. Козін 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook