Відбувся відкритий Кубок Першої Київської Гірської Ліги «Сніговий барс 2021»

1 березня 2021 року
     13 лютого 2021 року в с. Нові Петрівці, на схилах Дніпра, що на Київщині, стартував Відкритий кубок Першої київської ліги «Сніговий барс 2021» (сніжно-льодові дистанції). Команда учасника турклубу "Барс", аспіранта кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, Водніцького Миколи зайняла 3 місце серед команд всієї України, з чим вітаємо його та бажаємо нових перемог, сили та наснаги!

     Змагання проводились на дистанціях 3-го класу з елементами гірської техніки та рятувальних робіт і кваліфікація спортсмена мала відповідати цій категорії складності.

     Микола розповів, що було холодно і дуже сніжно, як прямо в горах себе відчули. Від душі пробігли дистанцію та й без жартів не обійшлося. Судді уважно слідкували за виконанням умов та поставлених задач. До проходження дистанції учасники готувались ретельно, незважаючи на складні умови (лід, крутий схил, вітер, заметіль), дійшли до фінішу без проблем. Загалом змагання дуже сподобались, неодмінно візьме участь знову і запрошує до тренувань студентів. Він відмітив, що важливим в подоланні етапів є чітка тактика та злагоджена дія команди, спритність та швидкість учасників.

     Такі змагання примушують вийти зі своєї "зони комфорту" та добре гартують людину зсередини, потребують швидкого прийняття рішення в нестандартних ситуаціях.

     Ми раді бачити у ТК "Барс" всіх небайдужих до активного проведення часу та туризму. Приєднуйтесь!

Наша сторінка у соціальній мережі Facebook:
https://www.facebook.com/groups/367033263730244/

Віра Ковтун,
магістр 1-го року навчання ННІ ЛіСПГ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook