Факультет аграрного менеджменту продовжує запрошувати на навчання кращих випускників шкіл Київщини

28 лютого 2021 року
      У мальовничому селищі міського типу Коцюбинське, яке розташоване на заході територіально-адміністративних кордонів м. Києва та Приірпіння знаходиться Ірпінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18 Ірпінської міської ради Київської області. З великою радістю повернувся у рідні пенати, щоб провести ознайомчу профорієнтаційну роботу бувший випускник школи, а нині доцент кафедри економічної теорії Національного університету біоресурсів і природокористування України Юрій Власенко.

     Для бесіди щодо перспективу вступу до вищих навчальних закладів було обрано випускні класи, а саме: 11-А клас (класний керівник Цибенко Ніна Іванівна – учитель української мови та літератури) та 11-Б клас (класний керівник Лошицька Іванна Ігорівна – учитель англійської мови).

     Незважаючи на епідеміологічну ситуацію та адаптивний карантин, з дозволу адміністрації школи – директора Лошицького Ігоря Івановича у класах було проведено анкетування учнів, яке засвідчило обізнаність студентів щодо Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Юрій Григорович закцентував увагу на перевагах нашого вищого навчального закладу, зокрема факультету аграрного менеджменту та нагадав учням, що саме сільськогосподарська галузь, аграрний бізнес – є локомотивом української економіки, а значить потребує сучасних керівників, менеджерів в аграрній сфері.

     В час сучасних цифрових технологій, діджиталізації, не зайвим було нагадати учням про офіційний сайт університету та його сторінку в інтернеті https://nubip.edu.ua, де також можна отримати вичерпну інформацію щодо вступу до НУБіП України


Анатолій Остапчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook