Ольга Грицун: «Юридичний факультет НУБіП України відкриє шлях для заняття адвокатською діяльністю»

22 лютого 2021 року
     Для випускників шкіл наближається відповідальний момент: здача ЗНО та вступ на омріяний фах. На думку випускниці Березанської загальноосвітньої школи I-III ступенів №4 Ольги Грицун, вибір вищого закладу освіти є не менш важливим, аніж вибір фаху. Вона залюбки поділилася з нами своїми міркуваннями про вибір правничого фаху та юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     «Обрати фах правника зумовили гучні судові процеси як в Україні, так і в міжнародному праві. Почуття справедливості та утвердження в нашій державі принципу верховенства права зумовили мене зупинитися на адвокатській діяльності. До вибору вищого навчального закладу підхожу досить відповідально. Тому переглянула рейтинги університетів, ознайомилася з інформацією на їхніх web-сторінках. Зізнаюся, що усі вони мають серйозну базу, кожний з них має якісь свої переваги.
     Наразі вибір зупинила на юридичному факультеті НУБіП України. Університет підкорив мене можливістю стажуватися за кордоном за програмою «подвійних дипломів», наявністю англомовних груп, курсами іноземних мов, де можна підвищити рівень англійської мови та вивчити ще одну мову.
     На юридичному факультеті зацікавила магістерська програма з міжнародного права, яка відкриває можливість не лише поглибити знання у цій сфері, а й стажуватися в юридичних компаніях, які співпрацюють з іноземними клієнтами».

Розмову вела завідувач кафедри
теорії та історії держави і права,
Віра Качур

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook