Обрусний Владислав обирає перспективну професію бухгалтера

20 лютого 2021 року


 

          – Будь ласка, кілька слів про себе. Звідки дізналися про НУБіП?

– Мене звуть Обрусний Владислав. Я навчаюся в м. Ірпінь. Ставлю і домагаюся нових цілей. Вмію переконувати людей. Люблю дізнаватися нове, швидко навчаюся. Не зупиняюся на досягнутому, тому і вирішив вступати в НУБіП України. Впевнений, що університетд дасть мені можливість розвиватися далі. Багато моїх близьких і знайомих навчалися в НУБіП України, тож мені відома специфіка навчання у вашому університеті.

 

– Що стало вирішальним у виборі спеціальності «Облік і оподаткування»?

– Коли я навчався в школі, я цікавився підприємницькою діяльністю, хотів заснувати свою організацію. Для досягнення цієї мети, як я зрозумів, потрібна була економічна освіта і тому обрав спеціальність «Облік і оподаткування», оскільки вважаю, що це є базою для людини, яка хоче мати свою власну справу.

Бухгалтер  це професія затребувана і скільки б не минуло часу, як би не змінювався світ, бухгалтери будуть потрібні до тих пір, поки будуть існувати економічні відносини.

Крім того, на мій погляд, перевагами професії бухгалтера є перспективи кар'єрного росту, починаючи з найпростішої посади (помічника бухгалтера) і можна вирости до головного бухгалтера великого підприємства або й фінансового директора. Як показує сьогоднішня ситуація, хоча найчастіше бухгалтери працюють в офісах та можна роботу перетворити і у віддалену, тобто вести облік вдома і самостійно впливати на розмір своєї заробітної плати. Для людей професії бухгалтера є важливим цінний досвід, а не вік, тому немає небезпеки залишитися без роботи, досягнувши пенсійного віку. Хороша заробітна плата, яка росте разом з досвідом і отриманням додаткових навичок та можливості додаткового заробітку, наприклад можна складати разові звіти для невеликих фірм.

 

– Які маєте захоплення?

– Мені подобається подорожувати, читати книжки, вивчати англійську мову, займатися спортом, який є і буде невід’ємною частиною мого життя, особливо я захоплююся футболом. Читав на вашому сайті про проведення в НУБіП України турнірів з футболу між гуртожитками, університетських спартакіад, матчів між командами студентів і викладачів, цікаво було б прийняти участь!

 

– Які мрії на майбутнє?

– Мрію здійснити щось особливе, чимось запам’ятатися цьому світові, мати можливість подорожувати, знаходити цікаве у своїй країні та світі, можливо навіть відвідати Сполучені Штати Америки, а набута облікова спеціальність і гідний рівень оплати праці дозволить все це здійснити у майбутньому.

 

 

 

Розмову вела Тамара Гуренко,

доцент кафедри обліку і оподаткування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook