Студентський кампус продовжує готуватися до зустрічі першокурсників

4 лютого 2021 року
     4 лютого 2021 року у гуртожитку № 2 під головуванням начальника планово-фінансового відділу Олега Броніна, у гуртожитку № 3 – ученого секретаря Оксани Барановської, у гуртожитку № 5 – директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадія Ржевського, у гуртожитку № 10 – проректора з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка, у гуртожитку № 11 – начальника навчального відділу Віктора Шевчука продовжився огляд гуртожитків та прилеглої території згідно розпорядження № 2 від 02.02.2021 р.

     Члени ректорату розпочали з короткої наради, де наголосили про можливі нюанси адаптації до проживання в гуртожитках студентів, які, у зв’язку з пандемією та зимовими канікулами, перебували довгий час вдома на дистанційному навчанні та відпочинку. Підняли питання про необхідність підвищення температурного режиму в кімнатах із поверненням студентів в гуртожиток, наявність дезінфікуючих засобів та необхідність слідування правилам протипожежної безпеки. Поцікавилися, чи були дотримані всі норми, передбачені процедурою виселення студентів з гуртожитку, магістрами другого року навчання, якістю послуг доступу до інтернет-мереж, та необхідністю проведення ремонтних робіт в будівлі. Зазначили, що вагомий вплив на абітурієнтів – майбутніх студентів університету має наявність комфортних умови проживання, до створення яких і прикладається більше ніж достатньо зусиль адміністрацією нашого навчального закладу.

     Завідувачі гуртожитків №№ 2, 3, 5, 10, 11 прозвітували про готовність гуртожитків зустрічати студентів-мешканців, які приїздитимуть на навчання з 8 лютого. Доповіли про кількість студентів, які проживають під час зимових канікул та кількість, яка очікується з початком навчального процесу. Розповіли про хід ремонтних робіт, частково відремонтовані кухні та умивальні кімнати, про ремонт кімнат для поселення майбутніх студентів нового набору, складання нових меблів, тощо. Також на зібранні спільно з деканами факультетів, студенти яких мешкають в гуртожитку, обговорили наявність проблемних питань та методи і терміни їх вирішення.

     Активну участь в обговорені та огляді гуртожитків брали декани факультетів, відповідно студенти яких проживають в цих гуртожитках: декан факультету аграрного менеджменту А. Остапчук із заступницею Л. Карпенко, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Ю. Коломієць із заступниками А. Дащенко, П. Дрозд, О. Сикало і вихователем гуртожитку № 3 В. Богославець, декан факультету конструювання та дизайну З. Ружило, декан механіко-технологічного факультету В. Братішко та заступник І. Сівак, декан економічного факультету А. Діброва та заступник А. Музиченко, декан факультету інформаційних технологій О. Глазунова, заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму В. Олійник, декан агробіологічного факультету О. Тонха та заступник В. Коваленко, декан факультету тваринництва та водних біоресурсів В. Кондратюк та заступник С. Грищенко. Декани висловили свою позицію щодо облагородження гуртожитків та обговорили план робіт на поточний рік. Також у складі комісії: голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів О. Мельник, головний інженер О. Самсонюк, головний енергетик Є. Кулибаба, головний механік П. Виштак, виконавець робіт РББ М. Павленко.

     Після зібрання в читальних залах гуртожитку представники призначеного складу комісії на чолі з членами ректорату відвідали ізолятор, житлові кімнати студентів, душові кімнати, підвальні приміщення, кімнати у яких тривають ремонтні роботи та місця загального користування. Особливу увагу присутні звернули на кімнати студентів-випускників, які завершили навчання в Університеті та кімнати у які повернуться, з 8 лютого, студенти 1 курсу і магістратури першого року на очну форму навчання.

     З кожним роком покращення умов проживання мешканців гуртожитків студентського містечка університету відчувається все більше. Крім того, велика частина робіт – ще в планах. Наразі огляд продовжується і гуртожиткам є що показати.

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook