Підсумки першого тижня комплексних практичних занять на кафедрі військової підготовки

1 лютого 2021 року
     По завершенню першого тижня комплексних практичних занять з вивчення курсу первинної військово-професійної підготовки та тактичної медицини було проведено підведення підсумків навчання на кафедрі військової підготовки.

     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов у своїй промові щодо підсумків першого тижня занять зазначив, що пишається слухачами які впевнено щодня опановують воєнну науку у зимових умовах, умовах пандемії коронавірусу.

     Завдяки навчально-матеріальному забезпеченню занять вдалося виконати заплановані на цей тиждень заняття та якісно підготуватися до контрольних занять наступного тижня, метою яких є перевірка підготовки слухачів до бойових дій як самостійно, так і в складі підрозділу.

     На наступному тижні слухачам курсу первинної військово-професійної підготовки та тактичної медицини у складі навчальних роти доведеться на базі 169 навчального центру Збройних сил України смт Десна проявити всі свої знання і вміння під час виконання навчально-бойових вправ з бойової, вогневої, психологічної підготовки. Тому перед вибуттям слухачів до 169 навчального центру Збройних сил України було проведено інструктаж із заходів безпеки та визначені завдання щодо організації висування та проведення занять в навчальному центрі.

     По завершенню підведення підсумків традиційно відбулося проходження урочистим маршем.

Ігор Радіонов
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook