Оголошується конкурс на отримання стипендії на курси вивчення німецької мови в Баварії 2020

25 січня 2021 року

Шановні студенти, повідомляємо Вас про нові стипендіальні програми в Баварії
Курси по навчанню німецької мови у 2021 році. Стипендії включають плату за навчання, проживання та харчування.

 

  Студенти та молоді вчені з усіх дисциплін з середнім рівнем німецької мови (принаймні, B1-рівня) з Албанії, Боснії та Герцеговини, Хорватії, Косово, Македонії, Чорногорії, Сербії, Словенії та України можуть подати заявки на літні стипендії BAYHOST. На момент подання заявки студенти повинні провчитись щонайменше два семестри в університеті та мати відповідні оцінки.


   Заявники повинні надіслати всі документи поштою до BAYHOST не пізніше 23 березня 2021 року

 

Додаткова інформація щодо літніх курсів та процесу подання заявок доступна на нашому веб-сайті та у нашому Facebook-профілі BAYHOST.

Зверніть увагу: зважаючи на триваючу пандемію, досі незрозуміло, які літні курси насправді будуть проходити в баварських університетах у 2021 році. Будь ласка, вчасно подайте заявку на стипендію в BAYHOST; розподіл стипендії відбувається з квітня по червень відповідно до наявних літніх курсів (онлайн / на місці в Баварії). Якщо виникнуть труднощі зі збором / відправленням заявки на стипендію в BAYHOST (спричиненою пандемією), будь ласка, зв'яжіться з нами через doeppe {at} bayhost.de якомога швидше, і ми спробуємо знайти відповідне рішення 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook