Робочі програми і силабуси навчальних дисциплін

1 січня 2020 року

Робочі програми і силабуси навчальних дисциплін 2020

 

Робочі програми і силабуси навчальних дисциплін 2021

 

 

Вибіркові дисципліни

1. Положенням «Про порядок реалізації аспірантами НУБІП України права на вільний вибір навчальних дисциплін»

2. Аспірант обрає 10 кредитів EKTC (2 навчальні дисципліни) за власними уподобаннями, які будуть вивчати у 2 семестрі 1 року навчання.

Ø Крок 1. Ознайомитися із переліком вибіркових дисциплін на сайті університету. Перелік вибіркових дисциплін («Робочі програми і силабуси навчальних дисциплін», https://nubip.edu.ua/node/92220каталог вибіркових дисциплін https://nubip.edu.ua/node/90928/13 з їх анотаціями, а також на навчально-інформаційному порталі НУБіП України (https://elearn.nubip.edu.ua/).

Ø Крок 2. Здійснити вибір дисциплін із списку (Таблиця 1). До 20 листопада повідомити гаранта і декана про свій вибір шляхом занесення інформації у наступну форму (додаток). До 1 грудня формують групи аспірантів для вивчення вибіркових дисциплін і на сайті факультету розміщується розклад занять для аспірантів.

Аспірант може вибирати дисципліни із переліку вибіркових дисциплін ОС Бакалавр https://nubip.edu.ua/node/67362 та ОС Магістр https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u284/katalog_magprogram_ukr_2019_a_97.pdf

 

Заява на вивчення вибіркових дисциплін

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook