Ректорат: плануємо фінансовий рік та співбесіди з керівниками підрозділів

4 січня 2021 року
    4 січня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося перше в цьому році засідання ректорату. Як зазначив очільник університету, минулий рік колектив завершив успішно, виконаний бюджет, а на рік прийдешній сформований чіткий план діяльності. Ситуація в країні, пандемія несуть нові виклики, тому потрібно використати час канікул в січні, провести глибокий аналіз навчального процесу, наукової діяльності тощо. Зокрема, слід ретельно розглянути результати зимової екзаменаційної сесії, протягом січня ліквідувати заборгованості і при потребі проводити необхідні консультації. Також цей період потрібно використати для проведення ремонтних робіт в гуртожитках.

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про санітарно-епідеміологічну ситуацію, яка перебуває в постійному фокусі Оперативного штабу. Систематично проводяться необхідні дезінфікуючі заходи, надається допомога тим, хто захворів чи має відповідну симптоматику. На часі формування наказів на нарахування стипендій студентам за результатами екзаменаційної сесії.

    Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підготовку розпорядження з проведення традиційних січневих співбесід з керівниками ННІ, факультетів та відокремлених підрозділів і навчально-дослідних господарств.

 

    Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про виконання бюджету на минулий рік та формування головного кошторису на наступний з максимальним акцентом на наданні матеріальної допомоги, враховуючи на боротьбу з коронавірусною хворобою.

     Директор студмістечка Сергій Стецюк доповів про виселення магістрів, які завершили навчання. Окрім того кампус отримав нові меблі, які за розподілом будуть встановлені у кімнатах. Закуплені та завезені металопластикові вікна, найближчим часом вони будуть встановлені в гуртожитках. 

    Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про підготовку ретельного аналізу госпрозрахункової діяльності підрозділів у 2020 році. Традиційним в січні є питання нарахування заробітної плати – остаточні дані будуть лише після затвердження бюджету на цей рік міністерством.

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про завершення облаштування вентиляційних систем в навчальному корпусі 12, розпочинаємо аудит душових кімнат в гуртожитках і вивчатимемо пропозиції з їх розширення.
 

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін закцентував на державних закупівлях, експертизі наукових проектів, формуванні нових складів рейтингової комісії та тендерного комітету, закупівлі насіння та засобів захисту для навчально-дослідних господарств, завершенні інвентаризації.
 

    Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Валерію Іщенку – уточнити план ремонтних робіт на 2021 рік з урахуванням фінансової ситуації. Сергію Кваші – внести пропозиції з поліпшення функціонування навчального порталу elearn, організувати запис лекцій, розглянути діяльність підготовчих курсів. Ігорю Ібатулліну – створити комісію та перевірити стан підготовки аспірантів. Оксані Барановській – сформувати розпорядження щодо проведення співбесід з керівниками підрозділів, підготувати звіт про діяльність в 2020 році для подачі в міністерство.

    Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook