У Заліщицькому фаховому коледжі НУБіП України проведено семінар заступників директорів з навчальної роботи ЗФПО Тернопільщини

27 грудня 2020 року
     Відповідно до графіка засідань обласних методичних об’єднань закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області, 18 грудня 2020 р. на базі Відокремленого структурного підрозділу «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» у вигляді конференції з використанням онлайн-платформи Googl Met, відбулося засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчальної роботи.

     Темою засідання у формі науково-практичного семінару обрано «Особливості організації освітнього процесу в умовах карантинних обмежень зумовлених пандемією COVID-19».

     Перед учасниками семінару виступили:
Волощук Н.І., заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту Управління державної служби якості освіти у Тернопільській області з доповіддю: «Співпраця Державної служби якості освіти та закладів фахової передвищої освіти у розбудові системи внутрішнього та зовнішнього забезпечення якості освіти у ЗФПО».

Шайнюк Ю.Ч., заступник директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти – «Про особливості організації і проведення ДПА/ЗНО результатів навчання здобутих на основі повної загальної середньої освіти в 2021 році».

Калатало О.В., заступник директора з навчальної роботи Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» з темою: «Організація освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання в умовах адаптивного карантину» (з досвіду роботи).

Червоняк А.М., завідувач лабораторії інформаційних систем і технічних засобів навчання ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України», який представив досвід роботи на тему: «Процес розгортання платформи «G Suite for Education» в навчальному закладі».

Сопилюк М.В., заступник директора з навчальної роботи ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України розповів про «Нормативне забезпечення організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного та змішаного навчання в умовах пандемії COVID-19».

     У роботі засідання прийняли участь і виступили голова Ради директорів ЗФПО Тернопільської області директор Тернопільського технічного коледжу ТНТУ, кандидат технічних наук, доцент Калушка В. П., директор ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» Глова В.С.

     Відбувся обмін досвідом роботи заступників директорів з навчальної роботи. Підсумки роботи та напрями удосконалення діяльності методичного об’єднання окреслила у виступі методист Ради директорів ЗФПО Тернопільської області, кандидат економічних наук, доцент І. Б. Лещик.

     Учасники семінару також здійснили віртуальну екскурсію по ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України».

 

М. В. Сопилюк,
заступник директора з навчальної роботи,
голова обласного методичного об’єднання

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook