Університет увійшов до десяти найкращих університетів України за версією Greenmetric World University Rankings

14 грудня 2020 року
     Сталий розвиток та турбота про захист довкілля відображається у всіх сферах життя, зокрема наука і освіта знаходяться на вістрі роботи щодо вирішення проблем довкілля та сталого розвитку. Окрім того, Університет Індонезії запровадив новий рейтинг університетів, що відображає безпосередній внесок університетів у збереження довкілля та сталий розвиток.

     У 2020 році в рейтингу беруть участь 912 університетів з 84 країн. Відповідно до методології Greenmetric університети класифікуються за найвищими зваженими показниками, тобто на основі оцінки наступних показників: облаштування та інфраструктура (15%), енергетики та зміни клімату (21%), поводження з відходами (18%), поводження з водою (10%), транспорт (18%), освіта і наука (18%). Кожний з цих показників має свій коефіцієнт внеску в загальний рейтинг.

     За результатами 2020 року університет посів 658 місце серед 912 університетів, що приймали участь в рейтингу та 9 серед українських університетів. Найкраще досягнення університету за розділом наука і освіта, де Університет посів 2 місце серед українських університетів.

Показники рейтингу(Greenmetric) Університету
серед українських університетів

 

Олександр Лабенко
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook