Агроінженери-заочники успішно захистили магістерські роботи

8 грудня 2020 року
     7 грудня дві екзаменаційні комісії розглянули розробки 30 студентів магістратури заочної форми навчання, спеціальності «Агроінженерія», у рамках захисту магістерських робіт. Захист проводився дистанційно, з використанням електронної платформи Cisco Webex Meetings, де для роботи кожної комісії було організовано окрему зустріч. 

     Студенти ретельно підготувалися до відстоювання своїх розробок і пропозицій, вільно володіли матеріалом та використовували потужні презентації для доповідей. Керівники магістерських робіт вчасно надіслали всі супутні документи для захисту до екзаменаційних комісій і також були присутніми на заході та вболівали за своїх випускників.

     Наукові здобутки, обґрунтовані у магістерських роботах, спрямовані на застосування новітніх технологій та автоматизованих систем управління в агропромисловому комплексі України.

     Високий рівень проведених досліджень продемонстрували: Роман Кононенко у розробці високопродуктивного обладнання для виробництва гранульованого біопалива, Валентин Затишний в раціоналізації транспортного комплексу для збирання ранніх зернових культур та Софія Хмельовська в удосконаленні станка для обрізання копит великої рогатої худоби.

     Механіко-технологічний факультет висловлює подяку головам екзаменаційних комісій, професорам: Віктору Несвідоміну і Євгенію Афтанділянцу, а також членам екзаменаційних комісій, професорам - Леоніду Аніскевичу і Віктору Теслюку, доцентам - Віктору Ребенку, Олександру Надточію, Михайлу Мотричу, Олександру Єременку, Олегу Заболотьку, Руслану Шатрову, також, секретарям комісій: Наталії Воронцовій і Тетяні Клочко.

     Вітаємо випускників з вдалим проходженням фінішного контролю і бажаємо успіхів в реалізації задуманих планів!

 

Ігор Сівак,
заступник декана механіко-технологічного
факультету з навчальної та виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook