Нові проєктні ідеї на Всеукраїнському студентському конкурсі від студентів-менеджерів

4 грудня 2020 року
     На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України 2-3 грудня 2020 р. було проведено ІV Всеукраїнський конкурс студентських проєктів «Від ідеї до успіху». Дана традиція була започаткована завідувачем кафедри, доктором економічних наук, професором, член-кореспондентом НАН України Шинкарук Лідією Василівною. Студенти зі всієї України мають можливість двічі на рік взяти участь в нашому конкурсі зі своїми бізнес-ідеями.

     В цей раз до нас подали заявки студенти з більше ніж 5 закладів освіти України, з яких у завершальний етап було відібрано 16 проєктів, які вразили своєю креативністю, підходом до постановки задач та їх розкриття. Серед них представники НУБіП України, Донецького державного університету управління (м. Маріуполь), Національного авіаційного університету, Чернівецької філії КНТЕУ, Ірпінського державного коледжу економіки та права та інші.

     З програмою IV Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів «Від ідеї до успіху» можна ознайомитись за посиланням

 

 

     Студенти-учасники презентували власні проєкти, які оцінювало кваліфіковане журі. За результатами конкурсу було оголошено переможців. Так, Кошель Вікторія посіла 1 місце з бізнес-проєктом по облаштуванню безґрунтової теплиці, що є актуальним та достатньо привабливим для інвесторів, адже має швидкий термін окупності такої теплиці.

 

     Друге місце поділили два бізнес-проєкти: по закладці яблуневого саду (студентка магістратури 2-го року навчання – Іськова Ольга) та розробки мобільного додатку опанування сценічної мови (студентка магістратури 2-го року навчання – Позняк Мар’яна). Перший з них показав, що закладка саду є достатньо прибутковим, але з більшим терміном окупності, коли другий бізнес-проєкт відрізняється неординарністю ідеї та креативністю представлення.

 

     Переможцями, які отримали третє місце, стали Макаревич Лілія з проєктом по відкриттю кафе для малюків KIDDOO та Тагієва Валентина, яка розробила бізнес-план з відкриття центру фітнес-послуг. Розробки конкурсанток показали доцільність та обґрунтованість інвестування в ці проєкти.

 

     Серед номінацій, які визначило журі були «Креативна ідея в вирішенні регіональних проблем», «За практичне спрямування проєкту», «Вирішення екологічних проблем».
     Конкурсанти подякували журі за об’єктивне оцінювання та висловили бажання до подальшої участі в наступних конкурсах.

     Наприкінці, Лідія Шинкарук наголосила на важливості та актуальності вивчення дисциплін з проєктної діяльності та запросила всіх до магістратури на спеціальність «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», де можна стати кваліфікованими та затребуваними спеціалістами з управління проєктами.

До нових зустрічей на V Всеукраїнському конкурсі студентських проєктів «Від ідеї до успіху»!

 

Марина Дєліні,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

  

 

  

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook