На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася постерна онлайн-конференція магістрів

25 листопада 2020 року
     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів значна увага приділяється розвитку наукової складової освітнього процесу. Саме тому 23 листопада протягом дня результати своїх наукових досліджень представили магістри 2 року навчання зі спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура» під час проведення постерної он-лайн конференції на платформі CiscoWebex.

     Постерні доповіді оцінювала комісія у складі науково-педагогічних працівників факультету, а саме: Івана Чумаченка, Сергія Рубана, Петра Шевченка, Наталії Грищенко та Михайла Матвєєва, якими було відмічено високий рівень підготовки студентів та актуальність тематик проведених досліджень у галузях тваринництва та рибництва. Якість представлення матеріалів досліджень показали готовність до захисту магістерських робіт студентами.

     Серію постерних доповідей розпочала Анна Кириєнко за темою: «Продуктивність курей-несучок за використання різного технологічного обладнання», далі доповіді наочно представили понад 40 студентів. За матеріалами конференції формується збірник тез, який буде опублікований до захисту димних робіт.

     Комісія конференції заслухала доповіді та звернула увагу доповідачів на сильні сторони результатів дослідження, а також надала рекомендації з удосконалення їхньої подальшої наукової роботи.

     Проведена конференція була досить корисною і продуктивною для магістрів 2 року навчання, адже захід став тренуванням у донесенні основних тез власного наукового доробку в умовах карантинних заходів та соціального дистанціювання.

    Сумлінна підготовка студентів впродовж півторарічного навчання у магістратурі показали свій позитивний результат у становленні високопрофесійних фахівців агропромислового сектору України на честь і славу Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Наталія Грищенко,
голова ради молодих вчених
факультету тваринництва та водних біоресурсів

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook