ФАМ зустрічає майбутніх абітурієнтів!

24 листопада 2020 року

    Факультет аграрного менеджменту приєднався до проведення осінніх днів відкритих дверей нашого університету в он-лайн форматі. На днях відкритих дверей зустрілися учні шкіл Київської області, випускники технікумів і коледжів, адміністрація факультету, завідуючі кафедрами, представники ради роботодавців та голова студентської організації факультету.

 

   Знайомство з факультетом на базі платформи хмарного сервісу Cisco Webex розпочалося з вітального слова декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука, який ознайомив учасників з організаційною структурою факультету, умовами навчання, участю в спортивних та мистецьких заходах. Декан відзначив, що майбутні студенти матимуть нагоду вчитися за програмами подвійних дипломів, пройти навчання за програмою ERASMUS+ в декількох закордонних університетах, пройти виробниче стажування за кордоном і пройти підготовку на військовій кафедрі.
 
 
 
 
 
   Відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП Лариса Коропець надала інформацію щодо умов вступу та загальних правил прийому до університету. До виступів приєднався проректор з навчальної і виховної роботи НУБІП України Сергій Кваша, який у своїй промові наголосив на унікальності спеціальностей факультету та перспективах майбутнього працевлаштування. 
  
   Керівник міжнародних програм факультету Олена Ковтун у своєму виступі проінформувала запрошених про умови навчання в університетах-партнерах, а також про програми з можливістю отримання подвійних дипломів, лекції професорів із-за кордону. 
  
́   Завідуючі кафедрами адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Віталій Луцяк, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська, маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк, економічної теорії Микола Талавиря, виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук виступили з презентаціями, де ознайомили гостей із можливостями під час навчання за спеціальностями «Менеджмент» та «Маркетинг» і спеціалізаціями кафедр.
 
 
   Від Ради роботодавців факультету учасників заходу привітав Генеральний директор агенцій UCABevent та UCABtravel Анатолій Циркун, який відмітив, що представники бізнесу, які є учасниками навчального процесу на факультеті аграрного менеджменту, надають студентам практичні знання, а набуті навики під час проходження практик в компаніях, які є партнерами факультету, є важливими для початку кар’єри. 
   Голова студенської організації факультету Аліна Гончарук виступила з презентацією структури СО ФАМу, розповіла про роботу студентської організації та відзначила, що кожен студент зможе реалізувати себе в громадській, науково-дослідній, культурно-масовій та соціальній діяльності.
 
  
   Керівник центру профорієнтації Анна Слободяник повідомила, що з 1 грудня 2020 року на факультеті започатковано проведення безкоштовних он-лайн занять з математики та англійської мови для підготовки до здачі ЗНО.
 
Дякуємо всім учасникам, а майбутніх абітурієнтів чекаємо на факультеті аграрного менеджменту!
 
Лариса Карпенко,
заступник декана факультету
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook