Кращі студенти НУБіП України отримали іменні стипендії на 2020-2021 навчальний рік!

27 жовтня 2020 року
     Кращі студенти-відмінники Національного університету біоресурсів і природокористування України традиційно серед стипендіатів Президента, Кабінету Міністрів та Верховної Ради України. Окрім зазначених високих нагород, одній із наших студенток призначено академічну стипендію імені Михайла Грушевського. Високе визнання наші студенти отримали за рішенням вченої ради та поданням ректора університету Станіслава Ніколаєнка! Відповідні накази опубліковані на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України.

     Так, за високі показники у навчанні, зайнятість науковою роботою, активну участь у громадському та культурному житті університету, шість кращих студентів бакалаврату та магістратури отримали нагороди. 

     Відповідно до наказу МОН України від 29.09.2020 р. № 1208, академічні стипендії Президента України на І семестр 2020-2021 н.р. призначені:

  • Козюк Оксані Віталіївні – студентці 3 року навчання за освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра економічного факультету;
  • Улько Валерії Валеріївні – студентці 3 року навчання за освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра факультету харчових технологій та управління якістю АПК;

  • Грицюку Вадиму Васильовичу – студенту 2 року навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістра механіко-технологічного факультету.

     Відповідно до наказу МОН України від 06.10.2020 р. №1229, академічна стипендія імені М.С. Грушевського на І семестр 2020-2021 н.р. призначена:

  • Скубі Анастасії Олексіївні – студентці 3 року навчання за освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

     Відповідно до наказу МОН України від 06.10.2020 р. № 1231, іменна стипендія Верховної Ради України на 2020-2021 н.р. призначена:

  • Гулян Маргариті Ігорівні – студентці 3 року навчання за освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра гуманітарно-педагогічного факультету.

     Відповідно до наказу Міністра освіти і науки України від 09.10.2020 р. №1255, академічна стипендія Кабінету Міністрів України обдарованим студентам з числа інвалідів на 2020-2021 н.р. призначена:

  • Момот Ірині Василівні – студентці 4 року навчання за освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра факультету харчових технологій та управління якістю АПК.

     Наші лідери є прикладом для своїх одногрупників у всіх справах. Сподіваємося, що ґрунтовні знання та життєвий досвід, здобутий у стінах нашого рідного університету, стануть у нагоді студентській молоді. Сподіваємося, що студентські роки вони запам’ятаються, а горде ім’я випускника НУБіП України наші кращі випускники гордо понесуть через все життя!


Щиро вітаємо наших найкращих студентів з високими досягненнями! Бажаємо цікавого навчання, нових професійних здобутків та реалізації
усіх своїх задумів!


Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook