Незламний дух у творчому доробку Володимира Гонського: мешканці студмістечка знайомляться з бардом

6 жовтня 2020 року
     Нещодавно на вулиці біля гуртожитків № 5, 8, 11 відбулись відкриті мистецькі вечори українського громадсько-політичного діяча, науковця, публіциста, барда, ведучого найбільших патріотичних протестних акцій, зокрема Мовного майдану, Євромайдану, заслуженого діяча мистецтв України Володимира Гонського.

     На ці вечори прийшло чимало студентства та адміністрація університету.
     Почалося дійство з народних українських пісень під гітару, що так полюбляють студенти. Звучалио чимало пісень, серед яких і одна з найвідоміших у світі – «Червона рута». Пам'ять героїв минулого та сьогодення, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, вшанували піснями, які пропагують національну ідею, пробуджують гідність та свідомість – «Забудь мене», «Ой на горі та й женці жнуть», «Гей, нумо, хлопці, до зброї» та ін.

     Під кінець вечору артист щиро подякував усім, хто прийшов на це свято, і пообіцяв нові цікаві літературно-мистецькі проекти, які вже започатковано. Окрему подяку усі висловили й за допомогу в організації директору студмістечка Сергію Стецюку та комендантам гуртожитків № 5, 8 та 11.

 

Каріна Арзуманян,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ ННЦ ВР і СР

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook