Наші збірниці з чирлідингу взяли участь у святі спорту і фізичної активності «National Fitness Day» на НСК «Олімпійський»

29 вересня 2020 року
     Вперше 26 вересня відбулася європейська знакова подія National Fitness Day в Україні. Проект «Національний фітнес день/National fitness day» реалізується за програмою Європейського союзу Erasmus+. Організаторами події є Спортивний комітет України спільно з ГО UkraineActive – національною асоціацією EuropeActive. Подія відбувається за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

     В цей день громадяни європейських країн єднаються навколо заклику: «Lets Be Active» – Будемо активними! Це день є святом задоволення від фізичної активності. Тож на майдані поряд з НСК «Олімпійський» відбулася масштабна спортивна подія. У програмі фітнес марафону були виступи амбасадорів, майстер класи від кращих фітнес тренерів країни; новинки фітнесу; консультації; знайомство з фітнес-клубами і сучасними методиками для всіх вікових груп; сімейний квест "JuniorZ" і розіграш призів від партнерів події. Стати учасником марафону, порухатися, насолодитися активністю разом з однодумцями і отримати призи міг кожен, хто зареєструвався. Також для популярізації спорту, рухової активності, здорового способу життя в рамках "National fitness Day " було проведено Всеукраїнський турнір з Чирлідингу "Activ cheer content ", куди запросили і наших дівчат зі збірної НУБіП України з чирлідингу.

     Нашi красунi, як завжди були на висоті! У командних змаганнях зайняли перше місце, в номінації Jazz dance, а у парах стали переможцями, в номінації CheerDansDoublе.


Наталія Крупко,
старший викладач кафедри фізичного виховання

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook