Відбулось засідання керівництва деканату із завідувачами кафедр агробіологічного факультету

15 вересня 2020 року

14 вересня відбулося засідання деканату агробіологічного факультету із завідувачами кафедр. Розпочала засідання декан факультету Оксана Тонха із повідомлення про проведення онлайн школи першокурсника 15 вересня, а також про результати вступної кампанії на ОС «Бакалавр». Було відмічено, що на 1 курс набрано 11 груп, 2 з яких англомовні та 2 групи скороченого терміну навчання, а також оголошено кураторів груп. Студенти першого курсу будуть поселені у підготовлениі для них кімнати у 11 та 8 гуртожитках.

 

Декан факультету детально розповіла як буде проходити посвята в першокурсники і наголосила на дотриманні всіх проти епідеміологічних заходів. Зупинилась на особливостях організації навчального процесу для першого курсу, а зокрема про корегування розкладу. Всі лекції будуть проводитись в онлайн режимі. Декан закцентувала увагу на дотриманні дисципліни та організованості під час навчального процесу та вимог в умовах пандемії під час проведення занять.

 

На засіданні було також розглянуто питання проходження навчальної практики для студентів 4 курсу в господарствах НУБіП України, а також в НДП «Плодоовочевий сад» та «Демонстраційне колекційне поле сільськогосподарських культур».

 

Ніна Бикіна, секретар вченої ради агробіологічного факультету

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook