Боярська лісова дослідна станція створила страйковий комітет і готова до захисту своїх прав

15 вересня 2020 року
     8 вересня 2020 року відбулася конференція трудового колективу Боярської лісової дослідної стації, на якій розглядалася критична ситуація, що склалася. Нагадаємо, що останніми роками на цей відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України чиниться неприкритий тиск, заблоковані матеріали базового лісовпорядкування, Міністерством захисту довкілля і природніх ресурсів виданий необ’єктивний висновок з оцінки впливу на довкілля тощо. Усе це супроводжується чорним піаром, розповсюдженням неправдивої інформації, маніпулюванням зі сторони певних «екологічних» організацій.

     Через це Боярська лісова дослідна станція змушена призупинити свою діяльність, частково скоротити професійні кадри, внаслідок чого держава недоотримала податків та зборів більше ніж на 20 мільйонів гривень тільки в цьому році.

     Конференція прийняла рішення утворити страйковий комітет та заявила про готовність до проведення мітингів з метою захисту честі та гідності, відновлення справедливості та захисту своїх законних прав.

     Страйковий комітет на чолі з Ростиславом Буценком підготував та направив відповідні звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, міністерств освіти і науки та захисту довкілля і природніх ресурсів щодо розблокування діяльності колективу та проведення ефективної наукової, виробничої та навчальної діяльності.

Анатолій Карпук
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook