Школа першокурсника на факультеті конструювання та дизайну

12 вересня 2020 року
     11 вересня на факультеті конструювання та дизайну відбулась вже традиційна «Школа першокурсника». Керуючись рекомендаціями Міністерства освіти і науки та Міністерства охорони здоров'я яка дана зустріч пройшла в режимі онлайн. Модератором зустрічі був заступник декана факультету Олег Марус.


     Онлайн-зустріч розпочалась з привітального слова ректора Станіслава Ніколаєнко, який розповів про переваги обрання саме нашого навчального закладу для здобуття вищої освіти, наголосив на потужності науково-педагогічних працівників, що займаються сучасними світовими розробками,зосередив свою доповідь на унікальних можливостях, які мають студенти в наших лабораторіях, згадав видатних і заслужених наших випускників та побажав успіху у здобутті нових знань.

     Далі з доповіддю про структуру та особливості освітнього процесу в університеті виступила заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко.

     Олексій Мельник проінформував щодо напрямків діяльності профспілкової організації студентів та аспірантів університету.

 

     Про особливості виховного процесу в університеті, а також унікальні можливості реалізувати себе як ініціативну людину в університетських проєктах, таких як: «Школа лідерства НУБіП України», «Студентська аграрна республіка», «Інтелектуальні дебати»доповів директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський.

     Сергій Стецюк розповів про те, що найбільше цікавить на сьогоднішній день студента, а саме особливості поселення та проживання в гуртожитках.

     Також з привітальним словом до студентів звернувся і завідувач кафедри військової підготовки університету Анатолій Есаулов, який також розповів про можливості наших студентів здобути ще одну освіту (військову).

     Про діяльність кафедри культурології був підготовлений чудовий відеопрезентаційний матеріал, в якому детально розповіли про усі здобутки колективу і запросили сьогоднішніх першокурсників до поповнення колективів художньої самодіяльності. Кафедру культурології на школі першокурсника представляв Заслужений артист України Віктор Кавун.

     Спортивні досягнення та звитяги студентів університету були представлені в презентаційному матеріалі завідувача кафедри фізичного виховання Миколи Костенка. В доповіді була описана навчальна програма, яка включає значну кількість секцій з різних видів спорту по яких проводяться змагання і формуються збірні на рівні факультету, університету та України.

     Далі про особливості навчання, порядок роботи університету упродовж карантинних обмежень, англомовне навчання, призначення старост і кураторів груп, студентські і залікові книжки, а також про призначення академічної стипендії доповів заступник декана факультету Олег Марус.

     Заступник коменданта 5 гуртожитку Олександр Западловський надав детальну інформацію про порядок поселення до гуртожитку.

     А завершилась «Школа першокурсника» зверненням новообраного голови студентської організації факультету Миколи Кушніра, який закликав студентів бути активними і наголосив, що вже готовий з ними зустрітись і представити свою команду та ідеї, які можна реалізувати лише разом.

Зіновій Ружило,
декан факультету

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook