До уваги студентів-першокурсників, які мають право на отримання соціальної стипендії!

9 вересня 2020 року

 

 

Вітаємо усіх першокурсників із зарахуванням на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України!

 

     Університетом постійно ведеться робота щодо забезпечення прав студентів, які потребують соціального захисту. Зокрема, студенти пільгових категорій, які зараховані на денну форму навчання за державним замовленням і яким з урахуванням рейтингу не призначено академічну стипендію (крім дітей-сиріт та осіб з їх числа), мають право отримувати соціальну стипендію, розмір якої для дітей-сиріт та осіб з їх числа становить 2360 грн., а для решти пільгових категорій – 1180 грн. Діти-сироти і особи з їх числа можуть отримувати одночасно і академічну стипендію (у разі її призначення) і соціальну стипендію.

     Для призначення соціальної стипендії з вересня місяця поточного року студенти пільгових категорій повинні до 24 вересня 2020 р. подати деканатам факультетів (адміністраціям ННІ) 3 екземпляри необхідних пакетів документів. Перелік пільгових категорій студентів, необхідних документів та форма заяви для призначення соціальної стипендії знаходиться за посиланням:

https://nubip.edu.ua/node/12433/1

 

     Студентам, які подадуть документи пізніше вересня місяця, стипендія буде призначатися з фактичного місяця подачі письмової заяви з необхідними пакетами документів. Тому просимо студентів не зволікати із своєчасною подачею документів деканатам.

     Роз’яснення та консультації щодо зазначеного питання можна отримати у відділі соціальної роботи в кім. № 013 навчального корпусу №3 (тел.: 527-81-42).

 

     Одночасно просимо студентів, які відносяться до категорії дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, негайно з`явитися до відділу соціальної роботи для взяття на облік або зарахування на повне державне утримання.

 

Віктор Потебня,
начальник відділу соціальної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook