Майбутні військові лікарі ветеринарної медицини прийняли присягу на вірність українському народові

31 серпня 2020 року
     Вже вдруге за це літо на стройовому плацу кафедри військової підготовки лунали слова урочистої клятви: сьогодні майбутні військові лікарі ветеринарної медицини прийняли присягу на вірність українському народові.

     Поки що вони – студенти першого року навчання магістратури, по закінченню якої проходитимуть службу у відповідних структурах і підрозділах Збройних Сил України, адже навчаються на замовлення Міністерства оборони, уточнює завідувач кафедри Анатолій Есаулов. До речі, таких спеціалістів ми готуємо ось вже шість років.

 

     Ви долучилися до славної сім’ї випускників кафедри військової підготовки, яка ось вже більше 90 років випускає офіцерів запасу, вітаючи студентів з цією подією у їхньому житті, сказав ректор Станіслав Ніколаєнко. Серед них багато тих, хто захищав і захищає нині на сході цілісність і суверенітет України, а дехто і віддав своє життя за цю справу. Здобувайте глибокі фахові знання, аби гідно представляти у майбутньому наш університет на всіх посадах, які займатимете, будьте справжніми громадянами і патріотами України.

  

  

     Військовий стрій, як і завжди, благословив отець Юрій.

     За цим дійством з хвилюванням спостерігали рідні й близькі винуватців свята. Одна з них – пані Ірина Михайлова – свого часу закінчила лісогосподарський факультет УСГА, а сьогодні прийшла вітати свого сина Володимира, командира навчального взводу, з прийняттям військової присяги. Хвилююся, звісно, так само, як і він, ділиться вона переживаннями. У мене двійнята: Іван, цілковита протилежність Володі, – студент університету технологій і дизайну, який сьогодні теж з нами. Тож ми прийшли на ці урочистості всією сім’єю.

Валентин Обрамбальський
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook