Кубок Києва: студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів зайняли призові місця в кінно-спортивних змаганнях

26 серпня 2020 року
     Спортивні змагання – завжди велика відповідальність, а коли це змагання з кінного спорту – це набагато більше відповідальності для учасників. Саме тому студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів під керівництвом тренерів протягом усього літнього періоду активно тренуються з верхової їзди на базі ННВЛ конярства кафедри конярства та бджільництва. Участь у змаганнях, в яких вони приймають участь є оцінкою роботи спортсменів, тренерів та їхніх підопічних – коней.

     Одне з таких змагань відбулося на базі кінно-спортивної школи Динамо, де проходили змагання з конкуру – Кубок Києва. В цих змаганнях наша команда показала чудовий результат та виборола наступні призові місця:

  • маршрут з висотою перешкод 60 см: 1 місце – Юлія Кот, тренер ННВЛ конярства та 3 місце – Олеся Масюк, студентка першого року навчання ОС «Магістр»;
  • маршрут з висотою перешкод 80 см: 1 місце – Юлія Кот та 2 місце – Олеся Масюк;
  • маршрут з висотою перешкод 100 см: 2 місце – Юлія Кот та 3 місце – Юлія Гогота, студентка другого року навчання ОС «Магістр».

З радістю вітаємо наших переможців з чудовими результатами та бажаємо не зупинятися на досягнутому і чекаємо нових перемог!!!

 

Микола Повозніков,
завідувач кафедри конярства і бджільництва

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook