Олександра Калініченко: подала оригінали у НУБіП, бо твердо переконалась у виборі вишу і спеціальності!

22 серпня 2020, 15:05
І хоч остаточно результати рекомендованих до зарахування на бюджет абітурієнтів будуть відомі 27 серпня, Олександра Калініченко з Кіровоградщини вже подала оригінали документів у приймальну комісію НУБіП. З самого ранку вона разом з мамою вже зробила вирішальний крок у своє майбутнє.

      - Олександро, чому так поспішно? Адже рейтингових списків ще немає.

     – Знаєте, впродовж останніх двох років я відвідувала НУБіП у Дні відкритих дверей, дуже уважно слухала виступи ректора Станіслава Ніколаєнка, декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова і тому склала план дій щодо вступу ще у 10 класі. Кілька днів тому подала електронну заяву. І який сенс чекати далі, якщо я твердо вирішила стати землевпорядником.

      - Думаєш, вдасться вступити на бюджет?

     – Звісно, маю загальний конкурсний бал – 172,788. Ряд додаткових приємних бонусів – бали за підготовчі курси, предметну олімпіаду НУБіП. Ще й галузевий коефіцієнт спрацював по 1-му пріоритету. Я переконана, що все буде добре.

       - Ще кудись подавали заяву для підстраховки?

    – Я твердо йшла на спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» у НУБіП України. Це моя ціль, мрія, моє майбутнє. Я багато цікавилася цією спеціальністю, радилася з батьками. Впевнена, що це саме те, що мені потрібно.

 Дуже раді, що до нас йдуть цілеспрямовані вступники, як Олександра. Вмотивовані до навчання, поінформовані про тенденції ринку праці. Такі студенти використають роки навчання з користю, а ми, викладачі факультету, будемо вдосконалювати свої знання і навики. Адже дуже важливо, щоб студентський запал не згас, а дедалі яскравіше майорів жагою до нових знань і розвитку.

 

Розмову провела Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook