Відбулося засідання вченої ради агробіолгічного факльтету

21 серпня 2020 року

20 серпня відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету. На порядку денному питання про обрання голови вченої ради агробіологічного факультету, про організацію навчального процесу в навчальному 2020-2021 році та прийом до аспірантури.

Розпочав засідання заступник декана з організаційної роботи Віталій Коваленко з питання переобрання голови вченої ради агробіологічного факультету. Таємним голосуванням одноголосно головою вченої ради факультету обрано декана агробіологічного факультету Оксану Тонху.

 

Під головуванням Оксани Тонхи на засіданні також було переобрано заступника голови вченої ради – Віталія Коваленка та секретаря – Ніну Бикіну відкритим голосуванням.

Декан факультету ознайомив членів вченої ради та присутніх з особливостями організації навчального процесу в умовах пандемії, зокрема для студентів 2, 3, 4 курсів бакалаврів він розпочнеться 25 серпня, а для 1 курсу бакалаврів та 1 року магістрів 21 вересня в аудиторному режимі. Декан закцентувала увагу на дотриманні дисципліни та організованості під час навчального процесу та вимог протиепідеміологічних заходів під час проведення занять.

 

Про кількість місць та особливості прийому до аспірантури на 2020-2021 рік доповіла директор НДІ Рослинництва і сталого природокористування Ганна Ковалишина.

 

На засіданні були розглянуті й інші важливі питання життєдіяльності факультету

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook