Випускники Заліщицького аграрного коледжу спеціальності «Комп'ютерна інженерія» успішно захистили дипломні проєкти

29 червня 2020 року
     Ось і настав хвилюючий день для випускників спеціальності «Комп’ютерна інженерія», який став підсумком всіх років навчання у Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого, – день представлення дипломних проєктів.

     Студенти пройшли нелегкий шлях навчання, щоб у результаті набути важливих знань і вмінь, потрібних для майбутнього. І якщо студент отримав від цього задоволення – це щаслива людина, яка зробила правильний вибір у своєму житті. Цьогоріч, в умовах карантину, захід проходив онлайн із використанням оновленої платформи Google Meet.

     Для проведення захисту дипломних проєктів було створено кваліфікаційну екзаменаційну комісію, яку очолив к.т.н., доцент кафедри комп’ютерних наук Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, керівник науково-дослідної лабораторії «Розумне місто Тернопіль» Мацюк Олександр Васильович. Заступник голови комісії – заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. Члени комісії: Червоняк А.М. (викладач комп`ютерно-інженерних дисциплін, завідувач лабораторією ІС і ТЗН), Зубик І.М. (викладач дисциплін комп’ютеризації сільськогосподарського виробництва). В роботі комісії прийняв участь завідувач практичним навчанням, голова циклової комісії «Комп’ютерно-інженерних дисциплін» Гірчак Ю.Л. Секретар комісії – Галайдіда О.В. (викладач комп`ютерних дисциплін).

     У процесі захисту дипломних проєктів студенти переконливо, логічно та наочно викладали основні результати свого дослідження, обізнано відповідали на запитання і демонстрували високий рівень знань.

     Голова комісії відзначив досить високий рівень дипломних проєктів таких студентів і керівників:
Гембатюк Лідія (керівник – Червоняк А.М.);
Стефанюк Олександр (керівник – Міщук Т.В.);
Золотий Дмитро (керівник – Галайдіда О.В.);
Зозуля Дмитро та Лазар Олег (керівник – Гірчак Ю.Л.).

     Представлені роботи мають практичне застосування і ще раз підтверджують активну роботу викладачів циклової комісії «Комп`ютерно-інженерних дисциплін».

     В цілому захист дипломних проєктів пройшов вдало і кожен студент творчо та на високому професійному рівні, з використанням мультимедійних засобів, показав набуті в стінах нашого навчального закладу знання, уміння та навички.
     Слід відзначити, що з кожним роком підвищуються вимоги до написання, оформлення та захисту дипломних проєктів і відповідно якості робіт. Методи роботи, які застосовуються викладацьким колективом на спеціальності «Комп`ютерна інженерія», окрім професійних компетентностей, дають можливість формувати у студентів вміння публічного виступу з презентацією результатів виконаного проєкту, які і демонструють студенти під час представлення своїх робіт.

     Ми щиро вітаємо наших випускників з успішними результатами і бажаємо їм втілити отриманні знання й практичні навички в своїй професійній діяльності, нарощувати і примножувати свій потенціал, досягати нових цілей! Ми пишаємося вами й бажаємо вам подальших успіхів!

Червоняк Артур, Міщук Тетяна, Зубик Іван,
викладачі циклової комісії
«Комп’ютерно-інженерних дисциплін»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook