Перші закордонні доктори філософії PhD підготовлені за участю кафедри комп’ютерних систем і мереж

25 червня 2020 року

 

     25 червня у Казахському університеті шляхів сполучення відбувся успішний захист докторської дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії PhD Оралбековой Аяулим Оралбековной на тему: «Автоматизація технологічних процесів детектування стану систем високошвидкісного транспорту» за спеціальністю 6D070200 - «Автоматизація та управління».

    Дисертаційна робота виконана на кафедрі «Автоматизація, інформаційні системи і електроенергетика на транспорті» Казахського університету шляхів сполучення. Закордонний науковий консультант: Лахно Валерій Анатолійович - доктор технічних наук, професор Національного університету біоресурсів і природокористування України, м. Київ, Україна.

 

 

Процедура голосування відбувалася онлайн

 

     Також 25 червня у Казахському університеті шляхів сполучення відбувся захист докторської дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії PhD Абуовой Акбали Камідоллаевни  на тему: «Автоматизовані системи підтримки рішень з реагування на надзвичайні ситуації на залізничному транспорті» за спеціальністю 6D070200 - Автоматизація і управління.

    Дисертація виконана на кафедрі «Автоматизація, Інформаційні системи і електроенергетика на транспорті» Казахського університету шляхів сполучення. Мова захисту - російський. Закордонний науковий консультант: Лахно Валерій Анатолійович - доктор технічних наук, професор Національного університету біоресурсів і природокористування України, м. Київ, Україна.

 

 

      Спеціалізована вчена рада одноголосно проголосувала за присудження  наукового ступеня доктора філософії PhD Оралбековой А. та Абуовой А. Вітаємо наукового консультанта професора Лахна В.А.

 

Дмитро Касаткін

доцент кафедри

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook