ЗАВЕРШАЛЬНИЙ АКОРД СТУДЕНТІВ-ХАРЧОВИКІВ: ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ БАКАЛАВРА
Цьогоріч проведення фахової атестації випускників ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» відбувалося у відповідності до «Тимчасового порядку дистанційної роботи екзаменаційних комісій у Національному університеті біоресурсів і природокористування України у 2019/2020 н. р. в умовах карантину» з 15 по 22 червня.
Головою комісії призначено Людмилу Дерев’янко - професора кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, доктора біологічних наук, старшого наукового співробітника.
Для організації дистанційної роботи ЕК деканатом, кафедрами розроблено та затверджено з головою комісії розклад роботи ЕК, склад якої було розміщено на офіційній вебсторінці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Щоранку начальник навчального відділу Оксана Зазимко та декан факультету - Лариса Баль-Прилипко звертались до наших майбутніх випускників з настановами і побажаннями, надаючи цінні і корисні поради!!!
Під час захисту дипломних проектів члени ЕК заслуховували доповіді здобувачів вищої освіти, які супроводжувалися їх презентацією в програмі Cisco Webex meeting.
Тематика дипломних робіт бакалавра була актуальною, різнобічною і пов’язаною із сучасними напрямами роботи м‘ясо та рибопереробної галузі.
Члени Екзаменаційної комісії залишилися задоволеними ґрунтовними доповідями наших студентів та побажали майбутнім випускникам ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» продовжити навчання у магістратурі НУБіП України!!!
Анастасія Іванюта, асистент кафедри технології
м'ясних, рибних та морепродуктів