Оперативний штаб: готуємося до нового навчального року

22 червня 2020 року
     22 червня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання Оперативного штабу, присвячене розгляду актуальних питань життєдіяльності університету та плануванню роботи. Цей тиждень буде присвячений комісійній перевірці стану гуртожитків та навчальних корпусів, розгляду планів ремонтних робіт, підготовці до нового навчального року тощо. Окрім того за дорученням ректора буде створена комісія з перевірки стану будівель, вік яких перевищує 50 років.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про результати відвідування Рівненського коледжу університету, представив порядок денний навчально-методичної ради, засідання якої відбудеться сьогодні. Також зупинився на опублікованій міністерством освіти і науки індикативній вартості навчання.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про проведення онлайн засідання вченої ради університету 24 червня 2020 року о 10 годині.

  

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів, що станом на сьогодні в гуртожитках проживає близько 1300 студентів, у зв’язку з цим в кампусі проводиться посилений санобробіток приміщень, діють всі вимоги режиму карантину. Разом з тим триває облаштування кімнат для першокурсників: 96 вже готові, у 56 йдуть роботи.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко повідомив про наказ на продовження карантину до 31 липня 2020 року.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про нарахування заробітної плати та відпускних, представив основні показники проекту бюджету університету на 2021 рік.
 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонтні роботи, які не зупиняються і тривають за графіком. Зокрема, завершується благоустрій нових будиночків в спортивно-оздоровчому таборі «Академічний» на березі Чорного моря. До речі, заїзди туди стартують з 1 липня, тож за путівками можна звертатися до профкомів.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін закцентував на суворому дотриманні правил користування побутовим газом в студентських гуртожитках, підготовці наукових проектів для участі в конкурсі міністерства освіти і науки, представив результати реалізації програми енергозбереження за минулий місяць.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Валерію Іщенку – узагальнити план ремонтних робіт підготовки до нового навчального року, активізувати реконструкцію навчального корпусу №5. Сергію Кваші – запланувати нараду з заступниками деканів та директорів щодо відрахування студентів, посилити профорієнтаційну роботу, контролювати закупівлі навчального обладнання, ретельно розглянути програму і навчальні плани підготовки фахівців за спеціальністю Фізична культура. Ігорю Ібатулліну – внести пропозиції з реорганізації відділу організації навчальних практик та координації роботи з навчально-дослідними господарствами в центр з функціями фінансово-маркетингових досліджень.

     Розглядалися й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook