Владислав Сингаївський з Житомирщини мріє навчатися в НУБіП!

21 червня 2020, 14:43

Продовжуючи інтерв’ю абітурієнтів, знайомимося з 16-ти річним Владиславом Сингаївським з міста Коростень на Житомирщині.

Владислав любить спорт, займається баскетболом. В дитинстві мріяв стати музикантом та охоче ділиться своїми планами на майбутнє.

– Звідки дізнались про НУБіП України?

– Про університет дізнався через своїх батьків, які порекомендували мені вступити саме в НУБіП України на спеціальність «Геодезія та землеустрій». Окрім цього розумію сам, що ця професія дозволить вибудувати власну кар’єру і майбутнє.

 – У зв’язку із продовженням карантину переживаєте щодо успішного звершення навчання, здачі ЗНО та вступу до університету?

– Звісно хвилююсь, адже ситуація у світі швидко змінює плани і ніхто не дає абсолютної гарантії, коли ми точно здаватимемо ЗНО. Поширення коронавірусу впливає на людей, зокрема на підлітків. Тому що ця жахлива хвороба затримує час на здачу екзаменів та вступу до університету.

 – Чи легко відбулась у Вас адаптація до режиму дистанційного навчання?

– Так, швидко пристосувався до такого навчання і ніяких проблем немає. Ще з дитинства сиджу в соціальних мережах, які навчили мене бути універсальним в мережі Інтернет.

  

 – Чи вдається під час карантину займатися спортом, готуватися до ЗНО, читати книжки?

– Протягом карантину я намагаюсь якнайкраще підготуватися до ЗНО. Це додатковий час, який я використаю з розумом. Адже нинішня ситуація в світі подарувала мені додатковий час для підготовки до ЗНО, який провести потрібно з користю.

 – Що стало вирішальним у виборі професії землевпорядника?

– Професія багатофункціональна та дуже важлива у нашому житті. Люди завжди будуть потребувати землевпорядників, адже ця професія потребує кропіткого навчання, яка зовсім не дається даром.

– Ваші захоплення, про що цікавитесь та про що мрієте?

– Мрію досягти висот у спорті. Ще з дитинства мені були до вподоби різні види спортивних культур, таких як: баскетбол, яким займаюсь три роки, волейбол – у минулому займався 2 роки, але там не знайшов себе та футбол – в який грав виключно з друзями біля дому. Загалом, хочу знайти себе у житті та здійснити всі свої мрії!

 

Щиро дякую за цікаву розмову, бажаю Вам успішно скласти ЗНО, вступити до НУБіП України та обов’язково міцного здоров’я!

Розмову провів заступник декана факультету землевпорядкування
Олександр Шевченко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook