На порядку денному підвищення ефективності виконання робіт у гуртожитках студентського містечка

19 червня 2020 року
     19 червня у гуртожитки студентського містечка №2 та №3 завітала комісія, на чолі з ректором університету Станіславом Ніколаєнком. Він ознайомився із загальним станом будівель і кімнат, приділяючи особливу увагу підготовці осель для першокурсників, прилеглої території та поцікавився, з якими труднощами стикаються працівники при проведенні ремонтних робіт.

     У гуртожитку №3 загалом 116 кімнат, всі вони в належному стані, розповіла завідувачка Тетяна Нагорна. Багато поточних ремонтних робіт колектив виконує своїми силами, залучають і студентів, які тут мешкають. Серед нагальних проблем, у вирішенні яких потрібна допомога, – ремонт в кухнях і заміна меблів.
     За інформацією головного механіка Петра Виштака, у найближчих планах – заміна змішувачів і ремонт душових.

     Загальний план проведення ремонтних робіт представила декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Юлія Коломієць. У ньому – перелік робіт, виконавці і чіткі дедлайни. Впевнені, що новий навчальний рік гуртожиток зустріне ще більш комфортними побутовими умовами для своїх мешканців – студентів факультету.
     Директор студентського містечка Сергій Стецюк ознайомив присутніх із планом проведення робіт по озелененню території між гуртожитками № 3 і № 8.

  

     За підсумками побаченого, Станіслав Ніколаєнко відзначив системну роботу всього колективу гуртожитку №3.

  

     Огляд гуртожитку №2 розпочався з відвідин волейбольного майданчика, який знаходиться на його території і потребує відновлення. А далі декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук розповів про хід ремонтних робіт: завершено ремонт місць загального користування на правому крилі, на черзі – ліве, тривають роботи у підвалі, витратні матеріали для яких вже закуплені. За сприяння випускників факультету і деканату зібрано кошти на ремонт спортзалу.

  

     У спортзалі незабаром приступлять до заміни батарей, зауважив Петро Виштак, а розводка електричної мережі тут вже фактично закінчена, додав головний енергетик Євген Кулибаба.

     Завідувачка гуртожитку №2 Анжела Шило поінформувала: маємо 112 кімнат, за найближчий місяць для першокурсників підготують 12. У гуртожитку створена і працює студентська ремонтна бригада. Серед проблем, у вирішенні яких потребують підтримки адміністрації, - ремонт даху і запасних виходів. Частина матеріалів вже закуплена і цей об’єкт є у переліку ремонтів на 202 рік, зазначив проректор Валерій Іщенко. Справа за фінансуванням робіт і сприятливою санітарно-епідеміологічною ситуацією.

     Робота комісій буде продовжена наступного тижня. А на ці об’єкти ми знову завітаємо через два тижні, аби на власні очі побачити результати.

Ірина Білоус,
Мирослава Терлецька

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook