Діана Шпак з Київщини обирає перспективну спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в НУБіП України

17 червня 2020 року

     Діана Шпак у цьому році закінчила Святопетрівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів на Київщині і має на меті вступити до НУБіП України на спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

     Свій вибір навчання на цій спеціальності в НУБіП України Діана Сергіївна зробила ще у 9 класі. Основну роль при виборі вищого навчального закладу та спеціальності відіграли відразу декілька факторів. Як зізнається дівчина: «По-перше, спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» досить популярна та затребувана на ринку праці. Особливо мені подобається біржова діяльність, яка дає можливість аналізувати та прогнозувати розвиток ринкової економіки, що так важливо сьогодні для кожної країни в умовах невизначеностей та багатьох ризиків. Водночас багато молодих людей сьогодні мріють про відкриття своєї власної справи. По-друге, багато моїх знайомих вже навчаються в цьому університеті і саме на цій спеціальності. У 2019 р. відразу три однокласника з моєї школи вступили на спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і відгуки про навчання в університеті досить схвальні. Рейтинг НУБіП України високий серед абітурієнтів, а можливість вибору серед спеціальностей досить широка».

  • Які фактори стали вирішальними у виборі вищого навчального закладу та саме цієї спеціальності?

     – Свій вибір я вже зробила будучи дев’ятикласницею, коли до нас в школу завітали викладачі кафедри організації підприємництва та біржової діяльності професор Солодкий М.О. та доцент Яворська В.О. з профорієнтаційними заходами. Тоді вони багато розповіли про цю спеціальність, окреслили переваги навчання в НУБіП України і особливості вступної кампанії. Після цього я неодноразово відвідувала дні відкритих дверей в університеті, у тому числі онлайн день відкритих дверей цієї весни, та пересвідчилась у правильності свого вибору.

  • Діана, які твої плани та очікування від вступної кампанії в нових реаліях?

     – Досить хвилююсь як відбудеться здача ЗНО в цьому році, але маю надію на успішне складання іспитів та хочу стати студенткою саме НУБіП України. Вже очікую нових змін та прагну відчути себе в ролі першокурсниці одного з кращих університетів. Нова сторінка мого життя, надіюсь принесе мені багато друзів, цікаве та насичене подіями студентське життя.
     Усім цьогорічним випускникам бажаю вдало скласти іспити та вступити до омріяного вищого навчального закладу, а викладачам НУБіП бажаю міцного здоров’я, а також нових активних та успішних студентів!

  • Бажаємо здійснення твоїх побажань та маємо надію побачити тебе в стінах нашого університету уже в якості студентки 1 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»!

Микола Солодкий,
професор кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook