В університеті розпочато активну підготовку до проходження акредитації освітніх програм у 2020-2021 навчальному році

16 червня 2020 року
     За головування проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші 16 червня відбулася дистанційна нарада з гарантами освітніх програм, деканами факультетів, директорами ННІ та директорами відокремлених підрозділів університету, освітні програми яких підлягають первинній або повторній акредитації у 2020-2021 навчальному році.

     Сергій Кваша зазначив, що в базовому закладі у 2020-2021 н.р. акредитації підлягають 7 магістерських освітніх програм (Дорадництво, Публічне управління та адміністрування, Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, Соціально-психологічна реабілітація, Управління персоналом, Нутриціологія, Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві) та 2 бакалаврських освітніх програм (Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, Психологія).
     У відокремлених підрозділах 4 магістерські освітні програми в ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» (Економіка підприємства, Облік і аудит, Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, Агроінженерія) та по одній бакалаврській освітній програмі у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» (Садівництво та виноградарство) і ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» (Будівництво та цивільна інженерія).
     Досвідом проведення акредитації в університеті впродовж 2019-2020 року з гарантами освітніх програм поділилися завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх та начальник навчального відділу Оксана Зазимко.

     В обговоренні прийняли участь начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько, гаранти освітніх програм університету та його структурних підрозділів.

     Нагадуємо, що реєстрація заявок в НАЗЯВО розпочнеться з 1 липня 2020 року та триватиме впродовж місяця, з використанням нового програмного забезпечення. Не зважаючи на відпускний період гаранти освітніх програм повинні бути готові до реєстрації заявок на проходження акредитації.

Бажаємо всім успішної акредитації, високої якості освітнього процесу та успішних випускників!

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу,
Лариса Кліх,
завідувач навчально-методичного відділу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook