Студентське містечко прикрашають нові символічні клумби!

15 червня 2020 року
     Студентське містечко НУБіП України славиться своїм розташуванням та мальовничою територією, оскільки розташоване в найкращому районі Києва з великою кількістю дерев і найчистішим повітрям. Мешканці гуртожитків всіма можливими силами підтримують мальовничість території.

     Однією із ідей було зробити біля гуртожитку № 8 по вулиці Блакитного клумбу із символічною назвою «НУБіП». За підтримки директора студентського містечка Стецюка С.В., завідувач гуртожитку Радченко О.В. спільно із заступником Івашко Ю.І. та мешканцями гуртожитку розробили проєкт та зробили оригінальну незвичайну клумбу. Назву університету виклали із красивого білого каміння, фон зроблено кольоровою щепою у вигляді прапору України, а навколо клумби декоративні кущики.

     Другою не менш оригінальною та цікавою є ідея клумби біля гуртожитку № 11 по вулиці Генерала Родімцева. Головною задумкою клумби є показник із зазначенням усіх гуртожитків студентського містечка та їх адресами. Також клумбу прикрасили декоративні кущі самшиту, барбарису і яскраві квіти. В цій клумбі також є мотиви кольорового каміння які викладені у вигляді стрілок годинника та щепа під колір дубу. Активну участь у формуванні цієї клумби взяли працівники дирекції студентського містечка на чолі із директором Стецюком С.В. та завідувачем гуртожитку № 11 Журенко В.І.

  

  

     Директор студентського містечка зазначає що все, що робиться з державними символами — це ті моменти, які піднімають настрій у людей, патріотичний дух. На тлі негараздів, які маємо сьогодні, і ті виклики, які має сьогодні Українська держава — це така маленька крапля позитиву. Ці клумби будуть радувати красою й оригінальністю мешканців і гостей студентського містечка.
     Можемо з гордістю сказати, що вперше на території гуртожитків створили такі символічні та яскраві експозиції. Адже мало знати, як правильно зробити квітник, потрібно ще й володіти дизайнерським чуттям і художнім смаком.

     Ми щиро вдячні всім, хто взяв участь у цій справі.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook