Агроінженери захистили магістерські роботи та дипломні проєкти бакалавра

14 червня 2020 року
     З 9 по 12 червня 2020 року, 10 випускників магістратури освітньо-наукової програми «Агроінженерія» та 145 випускників бакалаврату однойменної освітньо-професійної програми – пройшли захист магістерських робіт і дипломних проектів бакалавра в дистанційному режимі з використанням платформи Cisco Webex Meetings. На захисті старанно працювало дві екзаменаційні комісії, які відповідально контролювали якість виконаних проектів і рівень підготовки випускників при тому, що навантаження на одну комісію становило, майже, 20 студентів за робочий день.

   Наукові здобутки, обґрунтовані у магістерських роботах, спрямовані на застосування новітніх технологій та автоматизованих систем управління в агропромисловому комплексі України. Високий рівень проведених досліджень продемонстрували: Дмитро Задорожнюк у розробці високопродуктивних сенсорних систем аналізу властивостей грунту, Іван Мельничук в автоматизації процесів доїння на молочно-товарних фермах та Іван Вахній в удосконаленні технологій передпосівного оброблення овочевих культур.

    Дипломні проекти бакалаврів були присвячені питанням вдосконалення сучасних технологій збирання та вирощування сільськогосподарських культур, розробки сучасних технічних засобів для виробництва біопалива, проектуванню новітніх технологічних ліній виробництва продукції рослинництва, керування механізованими процесами на тваринницьких і ремонтних підприємствах.
    Зокрема, слід відзначити роботи Олексія Овдієнка з обґрунтуванням енергоощадних технологій виробництва продукції тваринництва, Каріни Назаренко з удосконаленням механізованого процесу вирощування цукрових буряків та Дениса Животівського з розробленням пристрою для покращення оглядовості робочих зон трактора.

    Механіко-технологічний факультет висловлює подяку головам екзаменаційних комісій, професорам Віктору Несвідоміну і Євгенію Афтанділянцу та членам екзаменаційних комісій – професорам Леоніду Аніскевичу і Віктору Теслюку та доцентам Віктору Ребенку, Сергію Бондару, Михайлу Мотричу, Олександру Войналовичу, Олегу Заболотьку, Руслану Шатрову, а також секретарям комісій: Наталії Карпенко і Тетяні Клочко.

    Вітаємо випускників – агроінженерів з достойним проходженням державної атестації. Бажаємо всім творчих успіхів та нових здобутків, магістрам – потужно реалізувати свій потенціал на шляху професійних звершень, а бакалаврам натхнення, впевненості та вдалого вступу до магістратури НУБіП України.


Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
механіко-технологічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook